Teemu Kettunen

Teemu halusi kohottaa istumatyön heikentämää kuntoaan Athletican ohjelmalla. Teemulle lähdettiin rakentamaan niin voimaa, pomppua kuin liikkuvuuttakin sekä tiristelemään rasvaa kropasta siinä sivussa. Katso tulokset alta!

Liike Alkutestitulos Lopputestitulos Muutos (%)
Rasvaprosentti 22% 17,8%  – 4,2 % -yksikköä
Vauhditon pituus 246cm 258cm +4,9%
Puolikyykky 3RM 100kg 150kg +50%
Maastaveto 3RM 60kg (isommilla raudoilla selkä ei

pysynyt suorana)

120kg +100%
Pystypunnerrus 3RM 37,5kg 42,5kg +13,3%
Lisäpainoleuanveto 1RM 9,75kg (Absoluuttinen kuorma 90,75kg) 21kg (Absoluuttinen kuorma 99kg) +9,2% (absoluuttinen kuorma)
Etunojapunnerrukset, toistomaksimi

10kg lisäpainolla

7kpl 19kpl +170%
Vatsalihakset suorin jaloin

Suoraan-kiertäen-kiertäen 3RM

Kehonpainolla 2,5kg Ääreton %

Teemu oli myös itse tyytyväinen ohjelman antiin. Seuraavana vuorossa Teemun fiilikset.

“Teen paljon istumatyötä tietokoneiden parissa ja välillä kaiken työkiireen keskellä ei vaan muista urheilla tarpeeksi. Aloin huomaamaan työpäivien päätteeksi, että selkä- ja hartiaseutuni ovat kipeät ja jumissa. Sain ystävältäni vinkin, että Athletican ohjelmalla saan itseni taas “kesäkuntoon”. Ohjelman alussa huomasin voivani hieman pahoin ja olin väsynyt, mutta ruokavaliomuutoksen jälkeen keho rokkasi taas. Kaikki asettamani tavoitteet täyttyivät tämän ohjelman aikana sairastelusta ja alkukankeudesta huolimatta:

– Paino putosi

– Voimaa tuli koko keholle runsaasti lisää

– selkä- ja hartiavaivat hävisi

– vyötärö kutistui

Olen kaikenkaikkiaan erittäin tyytyväinen Athletican kunto-ohjelmaan ja suosittelen sitä kaikille toimistossa työskenteleville ihmisille, kuin ammattiurheilijoillekin.”

-Teemu